Hoppa till innehåll

Projekt

Här kan du hitta projekt vi jobbar med just nu. Vi är “open by default” och alla utvecklingsprojekt kan du som individ eller företag hjälpa till att utveckla eller ge oss synpunkter på.

Af Connect

Detta API gör det möjligt att överföra individuella cv-data lagrade i Arbetsförmedlingen MinProfil till en annan tjänst efter användarens samtycke

AllJobAds

En widget som ger tillgång till jobbannonser från Arbetsförmedlingen. Den låter dig filtrera efter yrke och / eller område.

Data Universe

Data Universe gör dina data tillgängliga och förståelige genom att möjliggöra dynamisk utforskning och visualisering i ett Virtual Reality-utrymme.

EgenData

EgenData är en distribuerad och decentraliserad CV-datalagring där läs/skrivåtkomst görs tillgänglig för andra under dataägarens kontroll och samtycke.

Etik och matchning

Projektet syftar till att lyfta frågor om etik och hållbarhet kopplat till digital matchning.

Joblinks

Vi driver tillsammans med de största annonssajterna i Sverige i ett pilotprojekt kring att samla alla jobb på ett ställe.

JobScanner

JobScanner visar potentialen och kraften i att samla alla rekryteringsbehov på arbetsmarknaden på ett ställe. Observera att det är en demo och fungerar på historisk data.

JobTech Atlas

Ett gränssnitt som visar den data som finns i produkten JobTech Taxonomy.

JobTech Store

JobTech Store avser att samla och presentera tusentals digitala arbetsmarknadstjänster, allt på ett ställe.

Kunskapsdelning

Öppna dataplattformarna Jobtechdev.se och Trafiklab, tillsammans med Lunds universitet samlar och delar kunskap, insikter och verktyg för att bedriva operativ verksamhet kring öppna data, öppna data-plattformar och öppen källkod. Detta är ett initiativ från Arbetsförmedlingen i samarbete med Digg, Internetstiftelsen och SKR.