Hoppa till innehåll

Webinar: Kom igång med JobAd Enrichments!

identifierade ord

Den 2 december bjuder JobTech Development in till webinar om JobAd Enrichments – en AI-lösning som ger bättre sökträffar i annonsplattformar och kan användas för utveckling av nya innovativa digitala tjänster för arbetsmarknaden. JobTech Developments Mattias Persson, ansvarig utvecklare, berättar om hur API:et fungerar och hur du kommer igång och använder det.

I september lanserades API:et JobAd Enrichments, som förbättrar jobbannonser och effektiviserar digitala matchningstjänster. Lösningen, som är fritt tillgänglig, identifierar automatiskt ord och uttryck som är relevanta i en söksituation, samtidigt som överflödig information filtreras bort. Därmed blir det lättare att navigera och snabbt hitta rätt bland platsannonser i digitala annonsplattformar. Den arbetssökande slipper lägga tid på att sortera sökträffar och detaljgranska långa annonstexter för att se om de innehåller information som är intressant och relevant.

På webinaret den 2 december berättar vår utvecklare Mattias Persson om API:et och hur du kommer igång och använder det. Vi visar också hur API:et har effektiviserat sökningarna i Platsbanken, där det redan används.

Varmt välkommen!

Tid: 2 december kl 10:00 – 11:00

Plats:

Anmälan:

I vårt forum kan du ställa frågor och delta i diskussioner om JobAd Enrichments eller någon av våra andra API:er.
Välkommen in!