Här samarbetar vi för en bättre arbetsmarknad.

JobTech Development finns till för dig som utvecklar digitala tjänster, vill hitta nya spännande samarbeten eller få djupare insikter om arbetsmarknaden. På plattformen hittar du API:er, dataset, standarder och öppen källkod, allt är fritt tillgängligt för vem som helst att använda. Här kan du också dela med dig av data och källkod som andra kan ha nytta av.

Prenumerera på våra utskick och ta del av allt vi har att erbjuda.

Du kommer att få ta del av inbjudningar, nyheter, inspiration och tips via e-post. Du kan när som helst avregistrera dig.

JobEd Connect

Matchningslösning som automatiskt kopplar ihop utbildningar med relaterade yrken, utifrån vad som efterfrågas på arbetsmarknaden

JobSearch Trends

Visar sökbeteenden på Arbetsförmedlingens annonsplattform Platsbanken över tid.

Kompetensmatchning.se

Test- och demonstrationsplattform för kompetensutveckling

Historiska annonser

Ger en översiktlig bild på den svenska arbetsmarknaden och hur behoven har förändrats över tid.

Nyheter

16 November 2023

Nyhet
Forskning

Samverka för utveckling: Universitet i fokus

Plattformen JobTechDev har länge fungerat som en inspirationskälla och samarbetspartner för universitet runtom i landet. Nu intensifierar vi vårt samarbete med olika universitet med målet att främja användningen av öppna data och öppen källkod för att förbättra matchningstjänster på arbetsmarknaden. I denna artikel fokuserar vi på de projekt som genomförts av masterstudenter från Uppsala universitet och forskare från SDCI Göteborg.

08 November 2023

Nyhet
Forskning

Samverka för utveckling: Yrkeshögskolor i fokus

I den här artikeln tittar vi närmare på det förstärkta samarbetet mellan JobTech Development och yrkeshögskolor. Studenter från Medieinstitutet har utvecklat sju applikationer som bygger på öppna data från plattformen JobTechDev och källkod från Arbetsförmedlingens designsystem. Utöver det har UX-studenter från Changemaker Educations bidragit med förslag på nya koncept.

07 November 2023

Nyhet
Forskning

Samverka för utveckling: JobTechDev stärker samarbetet med utbildningssektorn

JobTech Development har under en lång period arbetat i nära samarbete med studenter och utbildningsväsendet runt om i landet. Nu stärker vi samarbetet med universitet och yrkeshögskolor kring utvecklingen av tekniska komponenter och lösningar som är baserade på JobTechDevs öppna data och dataset. Syftet är att skapa användbara och tillgängliga tekniska lösningar för den svenska arbetsmarknaden.